Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 VARAA AIKA TAI KYSY LISÄÄ


Vastaanotto Tampereella ajanvarauksella. Kysy vapaita aikoja lomakkeella tai puhelimitse.

0400 464 681  |  Jarmo Kaarijärvi info(a)verianalyysi.fi


*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Verianalyysi

Kuvan esimerkeissä mm. takertuneet punasolut, veriplasmaan kerääntynyttä happoa/kuonaa sekä hiivaa.Kuvan esimerkeissä mm. takertuneet punasolut, veriplasmaan kerääntynyttä happoa/kuonaa sekä hiivaa.

Mikroskooppisella verianalyysillä tutkitaan solutasolla tapahtuneita muutoksia, mm. puna- ja valkosolujen muutokset sekä veriplasmasta mikroskooppisesti havaittavissa olevat poikkeamat.

 • Analyysissä havaittavat muutokset kertovat mm. alentuneesta pH-tasapainosta, piilevistä tai akuuteista tulehduksista, tarpeista ravitsemukseen ja nesteytykseen liittyen. Verestä on havaittavissa myös bakteereja sekä suoliston hyvinvointiin liittyviä poikkeamia, kuten hiivaa. Analyysillä havaitaan yli 40 hyvinvointiin vaikuttavaa piirrettä.

Milloin verianalyysiin?

Elimistön kuormittuessa myös veren toimintakyky heikkenee, ja tämä näkyy ja tuntuu suoraan siinä miten hyvinvoivaiseksi ja elinvoimaiseksi tunnemme itsemme.Mikroskooppinen verianalyysi on havainnollinen ja konkreettinen tapa tutkia omaan terveyteen vaikuttavia tekijöitä. Analyysiin kannattaa tulla jos keho oirehtii, olet paranemisprosessissa tai jos sinulla on haasteita mm. jaksamisen tai esimerkiksi suoliston hyvinvoinnin kanssa.

Uupumus tai heikentynyt jaksaminen, suolisto- ja ruuansulatusvaivat sekä homealtistus ovat tänä päivänä yleisimmät syyt tulla analyysiin. Muita syitä ovat erilaiset selittämättömät kivut, säryt tai oireet sekä elämänmuutokseen liittyvät tavoitteet kuten painon pudotus tai kehon muokkaaminen.

 • Verianalyysi sisältää raportin lisäksi ravitsemukseen liittyvää tietoutta sekä käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla oman hyvinvoinnin kohentaminen voi alkaa.

Mikroskooppisen verianalyysin hinta

 • 58€ (Sis. analyysin ja tulkinnat sekä hoito-ohjeet kirjallisena)
 • 100€ (yhteisvastaanotto kahdelle, pariskunnat, kaverit ym.)

 

Näytteenotto

 • Sormenpäästä
 • Kaksi pisaraa riittää
 • Näyte preparoidaan aluslasille mikroskooppia varten

Näytteeotto tapahtuu streriilillä kertakäyttöisellä lansetilla. Toimenpide on nopea, lähes kivuton ja turvallinen.

Esimerkkejä

Vaihtuvissa kuvissa nähdään muutamia esimerkkejä verestä löydettävistä poikkeamista.

 • Veriplasman kuonaa
 • Toisiinsa kiinnittyneitä ja epämuodostuneita punasoluja
 • Verihiutalekasautumia, hiivaa ym.

Mitä analyysin jälkeen?Tulosraportti ja tulkinnat

Verianalyysiin sisältyy raportti sekä käytännönläheiset analyysin tuloksiin pohjautuvat itsehoito-ohjeet. Hoito-ohjeiden pääpaino on ravinnossa, sen lisäksi mukana on myös muita elämäntapoihin liittyviä suosituksia (liikunta, uni, lepo, stressi ym.).

 

 

Ravitsemusohjeet

Analyysin jälkeen tärkeintä on tehdä hoito-ohjeiden mukaisia ravitsemukseen tai elämäntapoihin vaikuttavia muutoksia, jotka auttavat voimaan paremmin.

 • Kaikki hoito-ohjeissa mainitut suositukset ovat tavallisesta ruokakaupasta tai luontaistuotekaupasta saatavia ruoka-aineita, elintarvikkeita tai lisäravinteita.

Huom! Verianalyysivastaanotolla ei ole lisäravinne myyntiä.

 

Mikroskooppinen verianalyysi on luontaislääketieteellinen menetelmä. Menetelmä ei anna diagnoosia, sillä ei löydetä sairauksia eikä poissuljeta sairauksia. Analyysin tulokset eivät aiheuta muutoksia lääkärin antamiin määräyksiin.