Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 VARAA AIKA TAI KYSY LISÄÄ


Vastaanotto Tampereella ajanvarauksella. Kysy vapaita aikoja lomakkeella tai puhelimitse.

0400 464 681  |  Jarmo Kaarijärvi info(a)verianalyysi.fi


*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Ravintovalmennus

Tutkittuun ravitsemustietoon pohjautuvaa ohjausta tavallisille ihmisille erilaisiin elämäntilanteisiin.

Ravintovalmennuksella vaikutetaan mm. jaksamiseen, hyvinvointiin ja terveyteen sekä toteutetaan painonpudotukseen ja -hallintaan liittyviä tavoitteita.

Kärsit mahdollisesti jostakin terveydellisestä haasteesta, kuten suoliston ja ruuansulatuksen, aineenvaihdunnan, allergioiden, korkean kolesterolin tai sokeri-aineenvaihdunnan häiriötilasta. Ravinnon avulla voidaan edistää myös mm. homealtistuksesta toipumista.

Kuka hyötyy ravintovalmennuksesta?

Lähes kaikki hyötyy, niin nuoret urheilijat kuin ikäihmiset. sekä terveydellisistä haasteista kärsivät kuin painonpudottajat. Ravintovalmennus on omiaan myös ennaltaehkäisevänä ja toipumista edistäväna palveluna.

Ravintovalmennuksessa asiakas saa paljon yksilöllistä tietoa omista ravitsemuksellisista tarpeista. Valmennus on ennen kaikkea oppimismatka terveyttä edistävään ravitsemukseen ja omaan itseen. Matkan aikana ei unohdeta maittavuutta ja ruuasta nauttimista!

Ravintovalmennus on hyvä vaihtoehto myös jos ravintoon liittyvät asiat herättävät kysymyksiä ja saatavilla oleva informaatio aiheuttaa epätietoisuutta.

Ravintovalmennus pohjautuu tutkittuun ravitsemustietoon ja perinteiseen valmennustapaan, lisäksi ravitsemussuuntauksessa on vahvasti mukana funktionaalisen lääketieteen ajattelutapaa.

 

Ravintovalmennuksen peruspaketti

Valmennus sisältää 3 tapaamista ravintovalmentajan vastaanotolla. Palveluun sisältyy:

  • Kirjallista materiaalia
  • Ravintopäiväkirja
  • Yksilöllinen ravitsemussuunnitelma

Valmennukseen voidaan sisällyttää myös muuta yhteydenpitoa, mm. sähköpostiohjausta ja viestintää skypen tai messengerin välityksellä.

250€ (sis.alv24%)

Ravintokonsultointi

Konsultointi sisältää 2 tunnin tapaamisen tietyn terveydellisen teeman parissa kuten jaksaminen, homealtistus, IBS tai jokin muu terveydellinen syy.

  • Nykytilan kartoitus ja tavoitteet
  • Ravitsemukselliset kuntouttavat täsmäohjeet
  • Kirjallista materiaalia
  • Optiona mikroskooppinen verianalyysi +49€

99€ (sis.alv24%)