Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Mikroskooppisen verianalyysin tutkimusmenetelmät

Analyysin etenemistä seurataan reaaliaikaisesti näyttöruudulta yhdessä asiakkaan kanssa. Raportin ja tuloksiin pohjautuvat itsehoito-ohjeet asiakas saa heti mukaan.Analyysin etenemistä seurataan reaaliaikaisesti näyttöruudulta yhdessä asiakkaan kanssa. Raportin ja tuloksiin pohjautuvat itsehoito-ohjeet asiakas saa heti mukaan.Veren analysointiin käytetään kahta mikroskooppista tutkimusmenetelmää.

Elävän veren analyysissä verinäyte tutkitaan faasikontrasti-mikroskoopilla. Näytettä tutkitaan reaaliaikaisesti suorana videokuvana tietokoneen näyttöruudulta.

Tutkimuksen edetessä täytetään analyysiraportti ja asiakkaan kanssa keskustellaan verestä mahdollisesti löytyneistä poikkeamista. Analyysiraportti sisältää tuloksiin pohjautuvat ravitsemukselliset itsehoito-ohjeet.

Kuivan veren analyysissä verinäytteen hapetusstressin aiheuttamat muutokset tutkitaan mikroskooppisesti ja tulkitaan samalla tavalla kuin elävän veren analyysissä.

Näytteenotto
Analyysin suorittamiseksi riittää pisara sormen päästä. Näytteenotto suoritetaan steriileillä kertakäyttöisillä välineillä ja toimenpide on yhtä vaivaton ja kivuton kuin sokerimittaus sormen päästä.

 

Mikroskoppinen verianalyysi kuuluu täydentäviin hoitoihin. Analyysillä ei tehdä diagnooseja, tulokset ja itsehoito-ohjeet eivät muuta lääkärin antamia määräyksiä.